L’olotina Duaita Prats exposa ‘Seqüència Gelada’ al CCCB fins el 3 de gener

L’artista olotina Duaita Prats exposa aquestes festes nadalenques al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, el CCCB, en el marc del festiva Drap-Art15. S’hi pot veure la seva ‘Seqüència Gelada’, una sèrie fotogràfica que mostra el darrer dia d’estada de Francesc Gelada al seu taller llauner, abans d’enderrocar-se per construir-hi la Plaça Mercat provisional d’Olot. Aquesta instal·lació al CCCB està sent tot un èxit de visitants. En els primers quatre dies d’obertura de l’exposició la van visitar més de 2.000 persones. El muntatge es podrà veure en aquest espai barceloní fins el 3 de gener.


Notícies relacionades:
– Duaita Prats reflexiona sobre els vincles materials que mantenen les persones a l’exposició ‘Seqüència Gelada’