El menor que va caure accidentalment del cim del Puigsacalm continua estable dins la gravetat a la UCI de l’Hospital Josep Trueta

El nen de 12 anys accidentat ahir al Puigsacalm està estable dins la gravetat a la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital Josep Trueta de Girona. El menor, de Caldes de Malavella, va caure ahir de forma accidental d’una distància de 100 metres, després d’haver fet el cim de la muntanya garrotxina. Va patir traumatismes cranioencefàlic i abdominal.

Aquest dimecres a primera hora de la tarda un menor de 12 anys de Caldes de Malavella va precipitar-se accidentalment per uns 100 metres de desnivell després d’haver fet el cim del Puigsacalm. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, el nen s’hauria precipitat després de repenjar-se en un arbre per contemplar el paisatge. A resultes de la caiguda, el menor va patir traumatismes cranioencefàlic i abdominal greus. En el moment de l’accident, el menor estava acompanyat per una tieta i un adolescent. Els serveis d’emergència van rebre l’avís a 2/4 de 2 de la tarda. Fins al lloc dels fets s’hi van traslladar un helicòpter medicalitzat del Servei d’Emergències Mèdiques, a més d’un helicòpter de rescat amb membres del Grup d’Actuacions Especials i dues dotacions terrestres del parc d’Olot dels Bombers de la Generalitat. L’helicòpter dels bombers va desplaçar-se fins al cim del Puigsacalm, des d’on va rescatar el menor a mitjançant una grua. Després, va desplaçar-se fins a una esplanada del veïnat de Can Trona, a Joanetes. Allà la víctima va ser traslladada a l’helicòpter medicalitzat del SEM, que va dur-lo a l’Hospital Josep Trueta de Girona.