La rehabilitació exterior de l’ermita de Sant Francesc d’Olot començarà a principis d’any i acabarà a mitjans de març

A principis d’any l’Ajuntament d’Olot té previst iniciar una actuació a l’ermita de Sant Francesc, ubicada al cim del volcà Monstacopa. Es rehabilitarà la coberta i la façana de l’edifici, deteriorades pel pas del temps. Els treballs tenen un cost de 70.000 euros. Seran assumits en la seva majoria pel pressupost de l’Ajuntament, tot i que la Diputació de Girona també hi aportarà una subvenció de 10.000 euros.

La rehabilitació exterior de l’ermita és una actuació més prevista per dignificar els espais visitables del cim del Montsacopa que se suma a d’altres actuacions ja fetes, com la millora del mobiliari i del camí que encercla el cràter del volcà. És previst que els treballs comencin a principis d’any i finalitzin a mitjans de març.

 

Notícies relacionades:
– Continuen les obres de millora del volcà Montsacopa amb la pavimentació del camí que dona la volta al cràter
– L’Ajuntament d’Olot porta al ple l’acord d’expropiació d’una finca del volcà Montsacopa
– L’ajuntament d’Olot renova el mobiliari urbà del Volcà Montsacopa