La Unió Esportiva Olot vol esvair dubtes i endur-se els 3 punts contra l’Atlètic Balears per començar el 2016 amb bon peu

El proper diumenge 3 de gener, la Unió Esportiva Olot tancarà la primera volta i encetarà l’any contra l’Atlètic Llevant, al País Valencià. Amb els mateixos punts que l’equip garrotxí, els mallorquins seran un equip difícil de guanyar, però els homes de Rodri arribaran ben preparats.

El partit de diumenge pot ser una trampa: després de molts dies sense jugar i de la celebració de Nadal, i contra un rival al mateix nivell de la classificació, els jugadors de la Unió Esportiva Olot hauran d’estar molt atents. Preveient això, Rodri ja els va posar deures per les vacances, i sembla que a la tornada, cap no s’ha passat amb els torrons.

L’Atlètic Llevant té els mateixos punts que els garrotxins: 20. Però és un equip que ha convertit el seu estadi en un fortí gairebé inexpugnable, ja que només hi ha guanyat el Lleida. Per fer front a aquestes adversitats, i si no hi ha cap imprevist d’última hora, amb l’any nou Rodri podrà comptar amb tots els seus jugadors per encetar el 2016 positivament i endur-se els 3 punts cap a la Garrotxa.

 

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot no és capaç de marcar però tampoc encaixa davant l’Hércules i suma un punt per tancar l’any 2015 (0-0)
– La Unió Esportiva Olot cau per la mínima al camp del cuer de la categoria, el Llosetí, que encara no havia guanyat a casa seva (1-0)
– La Unió Esportiva Olot s’avança en el tram final a l’Hospitalet però acaba encaixant l’empat i segueix sense guanyar lluny de l’estadi (1-1)

x