L’Home dels Nassos surt a passejar per Olot, tal com diu la llegenda

Aquest matí, com mana la tradició, l’Home dels Nassos ha sortit a passejar per Olot. Aquesta és una figura que el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot i l’Associació de Comerciants de la ciutat van recuperar l’any passat.

Diu la llegenda que l’Home dels Nassos és un home que té tants nassos com dies queden per que s’acabi l’any. Però a aquest home, només se’l pot veure el dia 31 de desembre. I és així mateix com passa a la ciutat d’Olot. Des de l’any passat, el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot i l’Associació de Comerciants de la Ciutat van decidir recuperar aquesta figura, que anteriorment ja havia passejat pels carrers de la capital garrotxina. Aquest dijous al matí, doncs, tots els nens i nenes que es trobaven pel centre d’Olot han pogut saludar i fotografiar-se amb aquest home tan característic que els ha anat repartint caramels.

 

Notícies relacionades:
– El capgros de l’Home dels Nassos, fet pel Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot juntament amb l’Associació de Comerciants, ha sortit per primer cop al carrer en el seu dia assenyalat
– El CIT i l’Associació de Comerciants d’Olot presenten un nou cabeçut, ‘L’Home dels Nassos’

x