Els Pastorets omplen l’Orfeó Popular Olotí un any més en la seva tradicional representació

Els Pastorets són un altre clàssic d’aquestes dates, especialment els que es representen a l’Orfeó Popular Olotí. Una cinquantena d’actors ha interpretat un any més aquesta tradicional obra catalana sota la direcció de Marta Puig. Enguany, com també va sent habitual en els darrers anys, s’ha donat una sorpresa per als més petits al final de l’obra.

Un cop acabada la funció dels Pastorets, els Reis d’Orient han entrat a l’Orfeó per saludar als més petits i donar-los una sorpresa. És una de les particularitats de la representació d’aquesta sarsuela en aquesta entitat en les funcions que es fan prop de les dates de Reis. Però no és l’única: Marta Puig també hi va incorporar, en el seu moment, un element ben català com és el caganer.

Uns pastorets tan tradicionals i que involucren altra gent, també necessiten renovació. S’han canviat algunes peces de vestuari dels actors, ja malmeses pel pas dels anys i també part de l’escenografia, resultant en una posada en escena novedosa. Amb tot, aquests pastorets, en llengua castellana i en versió de Molins i de Rubió, continuen essent un clàssic a Olot del qual gaudir any rere any i amb els quals l’Orfeó s’omple en cada funció que fa.

 

Notícies relacionades:
– Els dies 26 i 27 l’Orfeó Popular Olotí representarà ‘Els Pastorets d’Olot’
– Els Pastorets de l’Orfeó Popular Olotí amplien les funcions i es representaran aquest vespre i també els dies 3 i 4 de gener
– Els Reis Mags visitaran els nens i nenes que vagin a veure Els Pastorets d’Olot aquest cap de setmana

Deixa un comentari