Els tallers de manualitats previs al Campament compten amb gran acollida entre els més petits

Ja és habitual a Olot que mentre està muntat el campament reial, durant el dia també hi hagi activitats per als més menuts als voltants de la plaça Clarà. Un dels tallers de manualitats d’enguany, ha permès que els nens hagin elaborat una joia reial.

Durant els dies amb presència del Campament Reial a la capital de la Garrotxa, els més menuts també tenen la possibilitat de participar en tallers de manualitats relacionades amb els Reis d’Orient, durant els matins, de les 11:30 a les 13:30 i també a les tardes, de les 15:30 a les 17:30.

El primer taller, aquest diumenge al matí, ha permès als nens i nenes fer una joia reial. Però el taller que segurament serà més esperat, serà el d’aquest dimarts al matí: en aquesta sessió els nens podran fer el seu fanalet per rebre els Reis durant la cavalcada del vespre. Així l’activitat en relació als reis s’extrapola durant matins i tardes, com a prèvies als plats forts: el campament, i demà, la Cavalcada.

 

Notícies relacionades:
– Milers de persones visiten diàriament el Campament Reial d’Olot
– Els Catòlics organitza tallers de manualitats per esperar els reis a la Plaça Clarà complementant el campament reial