La Unió Esportiva Olot fa un mal partit a Bunyol i només un gol al límit de Perea el salva de la derrota davant l’Atlètic Llevant (2-2)

El conjunt de Rodri no ha trobat la manera de dominar el partit davant del filial granota, que s’ha avançat abans del descans amb un bon gol. Un penal transformat per Perea ha posat les taules, i el manxec s’ha vestit d’heroi al límit del temps reglamentari igualant el 2-1 de Martías, també des dels onze metres a l’altra àrea. 


El 2016 començava per a l’Olot amb una única ambició: aconseguir la primera victòria del curs a domicili per tancar la primera volta. Però les aspiracions olotines s’han anat diluint amb el pas dels minuts, en un matx que els de Rodri no han estat capaços de controlar.

Tot i que semblava que a la primera meitat l’equip havia trobat el rumb a base de possessió, cinc minuts abans de posar rumb a vestidors una bona maniobra de Fran Núñez ha posat per davant el Llevant B amb un bon gol.

L’1 a 0 obligava l’Olot a posar-se les piles, i a la represa, tot i la bona intensitat i l’intent de posar setge a l’àrea local, només un penal rigorós assenyalat a favor dels garrotxins ha permès als de Rodri empatar el matx. Perea no ha perdonat des dels onze metres i ha donat vida a l’equip.

Però l’Atlètic Llevant tampoc ho ha posat fàcil, i sabia del salt a la classificació que faria el guanyador del duel directe d’avui. Amb bones ocasions i més nombroses que l’Olot, al final l’equip ha trobat el premi a través, també, d’una pena màxima molt discutida. No pas per la falta, que ha semblat clara, sinó per si la infracció era o no dins l’àrea.

En tot cas, el col·legiat s’ha erigit en protagonista perquè, després que Nanclares fallés el penal enviant la pilota fora, l’àrbitre ha fet repetir el llançament perquè un jugador havia entrat a l’àrea abans d’hora, i en la segona oportunitat Matías no ha perdonat tot i la bona estirada de Wilfred. Amb tot perdut i sense rumb, la UE Olot ha disposat d’alguna ocasió a les botes de Sana, però semblava destinada a perdre els tres punts fins que Perea, amb un xut afortunat però efectiu a la frontal, ha posat les taules al marcador. El 2 a 2 ‘in-extremis’ ha alleugit una mica la patacada per a l’Olot, però el punt aconseguit deixa els de Rodri en la posició de promoció de descens un cop finalitzada la aprimarà meitat de competició.

 

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot vol esvair dubtes i endur-se els 3 punts contra l’Atlètic Balears per començar el 2016 amb bon peu
– La Unió Esportiva Olot no és capaç de marcar però tampoc encaixa davant l’Hércules i suma un punt per tancar l’any 2015 (0-0)
– La Unió Esportiva Olot cau per la mínima al camp del cuer de la categoria, el Llosetí, que encara no havia guanyat a casa seva (1-0)