Milers de persones visiten diàriament el Campament Reial d’Olot

El campament reial d’Olot celebra aquest any la seva 17a edició. Es tracta d’un dels més rellevants de tota Catalunya. Els nens, com és habitual, hi han acudit amb tota la il·lusió del món, per entregar amb anticipació les cartes amb els seus desitjos als patges reials. Aquest dilluns és l’últim dia per visitar-lo, ja que demà els reis ja desfilaran per la ciutat en la gran cavalcada.

Cues, cues i més cues per accedir al campament reial. Només d’entrar, hi apareix el mag, que ajuda als més petits a tenir la clau per entrar-hi: és la clau que també permet als Reis accedir a totes les cases durant la nit.

Centenars de nens i nenes han passat aquest cap de setmana a visitar el campament reial de la plaça Clarà d’Olot. Un any més, els patges, carters i diversos personatges de la primera comitiva que arriba a la capital garrotxina s’han anticipat a l’arribada de Ses Majestats per recollir els encàrrecs dels més petits. Hi ha un reguitzell de persontatges diversos: a més del Mag, hi ha el Cuiner Reial, el Fanaler, la Caramelera i el Carboner i, lògicament, el Carter i la Cartera Reial, i tots els patges que els fan costat.

Els nens hi han fet cap, tots amb molta il·lusió, amb la certesa que tot entregant les seves cartes, els Reis tindran constància dels seus desitjos. El campament, a més, ha presentat una primera novetat: la nova carpa per als Carters Reials. Els propers anys se n’aniran incorporant algunes més.

És així com aquest campament reial, referencial més enllà de la Garrotxa, es renova i es consolida any rere any com el lloc on els més petits veuen amb il·lusió l’arribada d’una de les dates més esperades de l’any.

 

Notícies relacionades:
– Els tallers de manualitats previs al Campament compten amb gran acollida entre els més petits
– Els responsables del temps són els nous personatges de la cavalcada dels Reis d’Orient d’Olot
– Centenars de nens i nenes visiten el Campament Reial de la Plaça Clarà per fer arribar les seves cartes als Tres Reis d’Orient

x