El darrer diumenge de comerços oberts va tenir poques vendes a l’Espai Gironès

Ahir, el comerços olotins i de la resta del país van obrir portes en el darrer diumenge de botigues obertes durant la campanya de Nadal. A l’Espai Gironès, la majoria d’establiments van coincidir en què no va ser un bon dia per a les vendes. Consideren que la gent aprofita aquest dia per mirar i emprovar-se roba però que esperen a rebaixes per comprar. Tot i això, moltes botigues ja tenien penjat el cartell de rebaixes fins al 50% tot i que la llei indica que comencen el 7 de gener.

Amb poc marge perquè arribi el dia de reis moltes botigues van obrir les seves portes diumenge. L’Espai Gironès també ho va fer tot i que amb menys afluència de gent de l’esperada. La majoria de comerços coincideixen en que el cap de setmana previ al dia de Reis no hi va haver tant moviment de gent com en anys anteriors ni es va vendre tant.

I els que sí hi van ser només miraven, s’ho emprovaven però no compraven. Senyal inequívoc que cada cop més gent s’espera a les rebaixes que començaran el dia 7 de gener per comprar. Tot i això algunes botigues s’han avançat i ja mostren als aparadors rebaixes de fins al 50% des de feia dies. D’altres mantenen les promocions durant tot l’any però esperen fins el dia després de reis per fer efectiu grans descomptes tal i com indica el calendari de la Generalitat.

Cada cop queda menys lluït l’inici de la campanya de rebaixes per l’avançament de molts comerciants. Els que no ho fan es queixen que no poden competir contra aquests preus tot i que esperen poder compensar-ho amb grans descomptes durant les rebaixes.

 

Notícies relacionades:
– Últims dies de campanya de Nadal amb un ritme de vendes animat per la proximitat de l’arribada dels Reis

x