La Unió Esportiva Olot fitxa el lateral esquerre David Bigas, del Girona FC

Segons informa la Unió Esportiva Olot a través de la seva pàgina web, el club ha decidit incorporar a la plantilla David Bigas, lateral esquerre del Girona que actualment estava cedit al CE L’Hospitalet. L’Olot assegura que feia temps que seguia el jugador empordanès. El considera un perfil defensiu i físic que pot donar una alternativa de garanties a Luismi. Bigas ha signat el contracte amb el club per una temporada i mitja i aquest dimarts ja s’entrenarà amb els seus nous companys.

Segons la UE Olot, David Bigas Vargas (Peralada, 1994) és un lateral esquerre que ofereix unes característiques “totalment diferents” a Luismi Quezada. El club destaca la seva corpulència física i el seu caire més defensiu, tot i que apunta també pot incorporar-se amb encert a l’atac. Va debutar amb el primer equip del Girona FC en un partit de Copa del Rei el setembre de 2014. Va continuar jugant al filial del club gironí. Fa dues temporades va ser cedit al Sant Andreu (Segona B), on va comptar amb minuts. Enguany ho ha fet a l’Hospi, amb qui va marcar un gol al al Miniestadi. Per al seu fitxatge, el club olotí ha tingut en compte la seva joventut (Encara li queden dos anys com a jugador sub-23) i el fet de ser un jugador de la demarcació. El lateral és conegut de sobres per la secretaria tècnica de la UE Olot, que ja feia un parell d’anys que l’havia intentat portar a la Garrotxa. El peraladenc s’ha desvinculat totalment del Girona FC i firma per una temporada i mitja, més una opcional per part del club

 

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot fa un mal partit a Bunyol i només un gol al límit de Perea el salva de la derrota davant l’Atlètic Llevant (2-2)
– La Unió Esportiva Olot no és capaç de marcar però tampoc encaixa davant l’Hércules i suma un punt per tancar l’any 2015 (0-0)
– La Unió Esportiva Olot cau per la mínima al camp del cuer de la categoria, el Llosetí, que encara no havia guanyat a casa seva (1-0)

x