Els comerços olotins finalitzen una campanya de Nadal similar a l’any passat, amb botigues que ja han començat a aplicar descomptes

Per als comerciants, aquesta campanya de Nadal ha estat molt similar a la de l’any passat; les compres s’han anat animant a mesura que s’han aproximat al 25 de desembre i el sis de gener. Per als consumidors, però, la sensació ha estat la de fer compres més alleugerides, amb menys precaució que l’any passat, animats probablement per una situació econòmica lleugerament més favorable, o una major confiança.

Els comerços d’Olot arriben al final d’una campanya de Nadal que, segons l’Associació de Comerciants, ha seguit la tònica de l’any passat, augmentant les vendes a mesura que s’aproximaven els dies clau. Molts consumidors, tot i així, asseguren que han gastat més que l’any passat, animats per una conjuntura econòmica lleugerament més favorable o perquè confien que arribaran temps millors. La fi de la campanya de Nadal de l’Associació de Comerciants i els placers de la Plaça Mercat d’Olot donarà pas al sorteig del cotxe entre tots els consumidors que han comprat als establiments associats. Se celebrarà dissabte a les 12 del migdia a la Plaça del Mig d’Olot.

Després de Reis, els comerços d’Olot donaran inici a les Rebaixes. L’associació de comerciants intenta seguir la llei catalana pel que fa als horaris comercials, i no aplicar descomptes fins al dia 7. La llei estatal, en canvi, permet començar les Rebaixes abans. A Olot, alguns comerços ja han començat a fer descomptes. Els comerços que han començat a aplicar descomptes, ho han notat. Molts consumidors, per la seva banda, ja ho han aprofitat. Els descomptes a la majoria de comerços d’Olot no arribaran fins dijous. L’associació espera una campanya de rebaixes positiva.

 

Notícies relacionades:
– Últims dies de campanya de Nadal amb un ritme de vendes animat per la proximitat de l’arribada dels Reis
– El darrer diumenge de comerços oberts va tenir poques vendes a l’Espai Gironès
– L’Associació de Comerciants d’Olot valora positivament l’inici de la campanya de Nadal

x