Es manté la demanda de joguines als Reis d’Orient

Ses Majestats els Reis d’Orient arriben a la Garrotxa carregats de joguines per tots aquells nens i nenes que s’hagin portat bé durant l’any. Hem volgut saber, a través d’una jugueteria, quins són els regals més demanats per Reis.

Fa dies que la comitiva de Ses Majestats d’Orient llegeix les cartes dels més petits per saber què volen durant aquesta nit màgica de reis. Les cases de joguines van de bòlit per abastir la demanda d’aquests dies, que avui s’intensifica perquè cap nen es quedi sense regal. Alguns fins i tot ja han quedat esgotats, com ‘La patrulla canina’ o les joguines de la saga Star Wars.

Els jocs més clàssics de tota la vida també tenen sortida i són dels regals més demanats als Reis Mags: És el cas del parxís, els Playmobil o els Lego. Aquest Nadal la demanda de joguines a les botigues ha estat similar a la d’anys anteriors: senyal que molts nens i nenes s’han portat d’allò més bé durant el 2015.

x