Olot veu el naixement del LLOP, que recupera l’essència del Nadal Diver

Arriba a Olot el LLOP, el Lleure Olot Parc. Es tracta d’una iniciativa que recupera l’essència del Nadal Diver, l’espai lúdic dels nens durant les festes. L’esdeveniment s’ha organitzat gràcies als Esplais de la Garrotxa, amb col·laboració amb els Escoltes i el Centre Excursionista.


Feia anys que Olot no disposava d’un espai lúdic pels nens garrotxins, des de la desaparició del Nadal Diver. Aquestes festes, però, l’escenari ha canviat: ha nascut el LLOP, el Lleure Olot Parc, una zona de jocs per a tots els infants de 3 a 12 anys.

El parc lúdic compta amb jocs de tota mena, inflables i llits elàstics perquè els nens puguin saltar sense fer-se mal, i tallers variats de tota mena per fer-los distreure. Els pares també es mostren satisfets de la iniciativa.

El LLOP és una iniciativa dels Esplais de la Garrotxa, amb col·laboració dels Escoltes d’Olot, el Centre Excursionista i l’Ajuntament de la ciutat. Es preveu que hi passin prop de 200 nens, durant els quatre dies que romandrà obert: el 4, 5, 7 i 8 de gener de tres de la tarda a dos quarts de vuit del vespre, excepte avui que tancarà abans per les cavalcades de reis.

x