Ses majestats els Reis Mags de l’Orient surten al carrer a rebre els nens malgrat la pluja

Els Reis Mags de l’orient han rebut aquest vespre als nens i nenes dels municipis de la Garrotxa en la que és la nit més màgica de l’any. En la majoria de casos, però, ses majestats han hagut de córrer per la pluja. Feia temps que no precipitava durant la cavalcada i enguany les ha beneït pràcticament totes. A Olot, on han caigut prop de 25 litres, els mags de l’orient i tota la comitiva reial han fet tot el trajecte previst, però més ràpid del que és habitual. Just després d’iniciar-se el recorregut han començat a caure les primeres gotes que s’han acabat convertint en calabruix. Malgrat les inclemències del temps, han pogut mantenir el traçat, això sí, anant més ràpid del que és habitual per poder arribar amb certes condicions fins a la Sala Torín, espai que s’ha adaptat per l’ocasió. L’organització, el Centre Catòlic d’Olot, ja havia pres mesures davant la possibilitat de pluges aquest vespre. Tot i el temps la presidenta de l’entitat, Anna Roca, ha explicat a OLOT TELEVISIÓ que la celebració dels 70 anys de la cavalcada de Reis els omple de satisfacció i ha reconegut que “és una de les més boniques que hi ha al país”. Enguany ses majestats anaven acompanyats d’unes 300 persones que han fet un llarg camí per arribar fins a la Garrotxa.


A Olot no és l`únic municipi on la pluja ha alterat la cavalcada. A Santa Pau ses majestats s’han refugiat al pavelló municipal, on han rebut a tots els nens i nenes. A Castellfollit de la Roca també han alterat el recorregut i els Reis Mags han sortit de la plaça Catalunya i el campament s’ha traslladat a l’església Vella del poble.
Reis Sta Pau

Notícies relacionades:
– L’aigua i el calabruix cau en plena cavalcada dels Reis Mags i deixa enfarinats els cims de la Garrotxa
– Milers de persones visiten diàriament el Campament Reial d’Olot
– Els responsables del temps són els nous personatges de la cavalcada dels Reis d’Orient d’Olot