La majoria d’inscripcions a la Marxa Nadalenca d’Olot es registraran en les últimes hores

Després del dia de Reis, a Olot encara hi ha actes relacionats amb les festivitats de Nadal aquest proper cap de setmana. Un d’ells és la Marxa Nadalenca, una activitat pensada per a tot tipus de persones que recorrerà la ciutat aquest proper diumenge. Dos dels seus recorreguts, per fer a peu o corrents, començaran a les 10 del matí del carrer Joaquim Vayreda. La gent gran sortirà del mateix punt però una hora després, a les 11 del matí.

Enguany se celebra la vuitena edició de la marxa. Un dels seus coordinadors, David Juvanteny, ha estat aquest dijous al plató de Les Notícies per explicar l’última hora prèvia a l’esdeveniment. Juvanteny ha informat que, a falta de tres dies perquè se celebri la prova, hi ha uns 140 inscrits registrats. El coordinador, però, ha explicat que l’organització espera registrar el gran gruix de les inscripcions en les properes hores, ja que el 80% dels participants se solen apuntar els últims dies abans de la celebració de la marxa. Juvanteny ha especificat que habitualment se solen inscriure a la prova unes 450 persones. El coordinador ha explicat que tothom que pulgui apuntar-s’hi pot fer-ho visitant la pàgina web marxanadalenca.com, adreçant-se a una de les tres botigues d’esports que hi ha a Olot o a l’Oficina de Turisme, al carrer Sant Rafel. el dia de la prova, abans de l’hora de sortida, també s’accepten inscripcions.

David Juvanteny ha explicat que a la prova s’hi pot anar disfressat amb motius del Nadal i ha recordat que la marxa està dissenyada perquè hi puguin participar tot tipus de persones, independentment de la seva mobilitat. Aquest any, l’obsequi per als participants seran uns guants. Al final de la prova hi haurà, com cada any, una actuació musical. Aquest any la proposta s’anomena Perseide, i compta amb la participació de la cantant olotina Roser Rubió.

 

Notícies relacionades:
– Ja estan obertes les inscripcions per la 8a Marxa Nadalenca d’Olot, que es celebrarà el 10 de gener
– Al voltant de 500 persones participen a la 7a Marxa Nadalenca d’Olot
– La Marxa Nadalenca se celebrarà diumenge amb la possibilitat de participar en un concurs d’Instagram

Deixa un comentari