Unes 500 persones reivindiquen a Girona un acord entre forces independentistes

Unes 500 persones de tota la demarcació van concentrar-se ahir a la plaça del Vi de Girona, convocats per l’ANC, per reclamar a Junts pel Sí i la CUP un acord que faci possible un nou govern a Catalunya i evitar així unes noves eleccions. L’ANC vol l’acord sense fer plantejaments que puguin decantar-se en favor d’un dels actors de la negociació o l’altre.

El coordinador de l’ANC d’Olot, Josep Ferrés, insistia en la necessitat de no fer plantejaments parcials a l’hora d’aconseguir l’acord. Un plantejament parcial era el que ahir proposava una com convocatòria que s’havia difós de manera espontània i anònima a través de les xarxes socials. La reivindicació estava convocada a la mateixa hora que la de l’ANC davant dels ajuntaments catalans i demanava que Mas fes un pas al costat. Estava presentada amb un disseny que podia confondre sobre el seu origen i de fet, a Olot, algunes persones que van respondre a la crida pensaven que havia estat convocada per l’ANC. A Olot, la convocatòria va tenir molt poc seguiment. Només va ser secundada per una dotzena de persones.

Notícies relacionades:
– Hugo Alvira (CUP): “Si el procés està mort o no, ho decidiran les persones, que en són les protagonistes, i no els partits polítics”
– El ‘No’ de la CUP es trasllada a les xarxes socials

Deixa un comentari