La instal·lació artística ‘Seqüència Gelada’ de l’artista garrotxina Duaita Prats ha rebut 10.000 visites al CCCB de Barcelona

Coincidint amb les dates de Nadal, la garrotxina Duaita Prats ha portat fins al Festival Drap-Art del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona la instal·lació artística i documental ‘Seqüència Gelada’, que mostra a través de fotografies i altres elements el darrer dia de l’olotí Francesc Gelada al seu taller de llauner i artesà abans que fos enderrocat. La instal·lació l’han pogut veure 10 mil persones durant els dies que ha estat exposada a Barcelona.

La instal·lació l’han pogut veure persones de renom com l’actual director del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, el periodista Vicenç Villatoro, qui va recordar que havia arribat a compartir moments amb el protagonista de la instal·lació, Francesc Gelada. Villatoro i l’olotí van coincidir durant el lliurament dels Premis Ciutat d’Olot, segons ha explicat Duaita Prats. L’artista garrotxina buscarà noves sales per exposar la instal·lació ‘Seqüència Gelada’.

 

Notícies relacionades:
– L’olotina Duaita Prats exposa ‘Seqüència Gelada’ al CCCB fins el 3 de gener
– Duaita Prats reflexiona sobre els vincles materials que mantenen les persones a l’exposició ‘Seqüència Gelada’