La setmana que ve Olot Televisió estrena noves temporades del ‘Pica Lletres’ i ‘Danses del Món’

La setmana que ve OLOT TELEVISIÓ estrena dos programes nous. El ‘Pica Lletres’, el concurs educatiu en què els joves posen a prova el seu domini del català, torna el dimarts, amb la participació d’una cinquantena d’alumnes de 3er d’ESO dels instituts La Garrotxa, Montsacopa, Salvador Vilarrasa, l’escola Cor de Maria i Escola Pia d’Olot. Del concurs, que el presenta la periodista Paula Núñez, en sortirà un guanyador que participarà a la Gran Final Nacional el proper mes de juny.

La setmana que ve, el dimecres, també s’estrana una nova temporada del programa ‘Danses del Món’, per recordar les millors actuacions del Festival ÉsDansa que organitza l’Esbart Marboleny de Les Preses. Es podran veure els espectacles dels grups ‘Camagua’ de Cuba, ‘Soweto Thabisong’ de Sud-Àfrica, ‘Te Whanau a Apanui’ de Nova Zelanda, el ‘Grupo de Jota de Uruel de Jaca i l’Esbart Marboleny juntament amb la Cobla Ciutat de Girona. Tots els capítols dels dos programes es podran recuperar per internet al XIP/TV, la televisió a la carta d’OLOT TELEVISIÓ.

DANSES DEL MON 2016