La Unió Esportiva Olot comença la segona volta a Alcoi mentre busca millorar a domicili

La Unió Esportiva Olot es desplaça a Alcoi per començar aquest diumenge la segona volta. L’objectiu de l’equip és millorar la primera volta, especialment en els partits fora de casa: a domicili, els resultats han estat discrets, i ara toca definir i marcar gols, per aconseguir els resultats positius de l’Estadi Municipal.

Segon partit de l’any i segon desplaçament per a la Unió Esportiva Olot, en aquest cas, a Alcoi. Comença la segona volta i els homes de Rodri volen millorar els resultats de la primera, especialment, fora de casa.

L’entrenador sempre ha apostat per tres pilars bàsics en el seu futbol: dominar el joc, generar ocasions i definir. Afirma que el problema, especialment fora de l’Estadi Municipal, ha estat definir les ocasions, però espera millorar. Rodri sap que té una bona plantilla per fer-ho.

És possible que al camp de l’Alcoià es vegi el debut del fitxatge del mercat d’hivern, David Bigas, al qual li caldrà poca adaptació, perquè ja ha treballat amb Rodri en altres equips. A més de la incorporació de Bigas, l’Olot també ha aprofitat el mercat d’hivern per cedir Lluc Mora, fins ara amb poc protagonisme, a l’Abadessenc de primera catalana.

 

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot fitxa el lateral esquerre David Bigas, del Girona FC
– La Unió Esportiva Olot fa un mal partit a Bunyol i només un gol al límit de Perea el salva de la derrota davant l’Atlètic Llevant (2-2)
– La Unió Esportiva Olot no és capaç de marcar però tampoc encaixa davant l’Hércules i suma un punt per tancar l’any 2015 (0-0)

x