Part dels ajuts estatals del pla PIMA Residus aconseguits per la Generalitat es destinaran al condicionament de l’abocador de Beuda

L’Agència de Residus de Catalunya ha atorgat 2 milions 700 mil euros en ajuts per als ens locals i entitats per al foment de la recollida de la fracció orgànica i per a projectes de prevenció i preparació per a la reutilització dels residus. La mediació de l’Agència de Residus de Catalunya també ha fet possible que el 37% dels ajuts estatals del pla PIMA Residus es destinin a Catalunya.

En concret, es finançarà part de les obres de condicionament del dipòsit controlat de Beuda. Els ajuts també es destinaran als de Berga i Mas de Barberans. També es destinarà a la redaccció dels projectes i millores a les instal·lacions dels de Pedret i Marzà, Clariana de Cardener, i Cerdanyola del Vallès. També se subvencionaran projectes de foment del compostatge, per a la construcció de noves plantes de compostatge, i de millora de la recollida separada de bioresidus.

 

Notícies relacionades:
– Els consells comarcals de la Garrotxa i el Pla de l’Estany estableixen un acord per la gestió conjunta dels residus

x