Concentració espontània davant l’Ajuntament d’Olot per celebrar l’acord entre Junts pel Sí i la CUP

L’acord a última hora de Junts pel Sí i la CUP per la investidura del nou president de la Generalitat ha propiciat que milers de persones hagin sortit al carrer a tot Catalunya de manera espontània. A Olot un grup de seixanta persones s’ha concentrat davant l’ajuntament, al Firalet, on han brindat amb cava i han cantat els Segadors. Entre ells hi havia persones a títol individual però també militants de Convergència, d’Esquerra i de la mateixa CUP. Tots els comentaris eren de satisfacció i d’agraïment al pas que ha fet el president en funcions, Artur Mas. Respecte a la CUP algunes veus de l’entorn de l’ANC asseguraven que “aquest acord perjudica a la CUP, que no s’ha sortit amb la seva”.

Concentració per acord JXS CUP

Notícies relacionades:
– ANC i Òmnium Garrotxa celebren conjuntament la investidura de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat
– Artur Mas fa “un pas al costat” i renuncia a la presidència de la Generalitat de Catalunya
– Artur Mas proposa Carles Puigdemont (CDC) com a candidat a la presidència de la Generalitat per desencallar l’acord entre Junts pel Sí i la CUP

x