El Garrotxa RC comença l’any i la segona volta de la competició de la millor manera, guanyant i dominant al Mataró (21-3)

El teixons no han tingut problemes per derrotar als materonins, tot i que s’ha notat que l’aturada nadalenca passa factura i ha costat completar les marques. D’aquesta manera, l’equip garrotxí comença la fase de permanència amb una gran i còmode victòria a l’estadi. 

GARROTXA RC MATAROEl 2016 comença bé per a un Garrotxa RC que enceta una nova etapa en la Primera Divisió. El partit contra el Mataró ha obert aquesta tarda la segona part del campionat de lliga, on els Teixons lluitaran per les primeres posicions en la fase de permanència a la categoria que tant els ha costat d’assolir en els darrers anys.

El matx ha començat enrocat, però s’ha jugat al camp dels visitants durant tot el primer temps, i passat el quart d’hora de joc els olotins han aconseguit la primera marca. Un xut de càstig d’un combatiu Mataró ha comprimit el marcador abans del descans, però els teixons han seguit dominant l’enfrontament i essent superiors al seu rival.

A la represa, amb un resultat ajustat en l’electrònic, s’ha demostrat que els garrotxins no han anat a defensar-se sinó tot el contrari. La segona marca era l’objectiu local i el Mataró, lluitador però ineficaç en atac, s’ha limitat a defensar i esperar una jugada favorable. Després d’un servei de banda i una gran jugada garrotxina, ha arribat la marca de la calma per als teixons, que han aplanat el camí de la victòria abans del quart d’hora de la segona part.

El partit ha estat plàcid des de llavors i el Mataró no ha estat rival per a un conjunt olotí motivat i que ha començat amb bon peu en aquesta segona volta de la temporada. Caldrà esperar i competir en tots els partits, però està clar que la millor manera de confiar en la permanència de l’equip ha estat comprovar la seva superioritat avui davant del Mataró.

 

Notícies relacionades:
– El Garrotxa RC es regala un triomf abans de Nadal que li dóna moral per a la segona fase de la competició (19-12)

Deixa un comentari