Socorro Molina, veïna d’Olot, guanya el cotxe sortejat de la campanya ‘Nadal sobre rodes’ de la plaça Mercat i l’ACO

Aquest dissabte al migdia s’ha donat el tancament oficial a la campanya ‘Nadal sobre rodes’, impulsada conjuntament per l’Associació de Comerciants d’Olot i la plaça Mercat. S’ha fet amb el sorteig d’un Nissan Micra. Entre els milers de butlletes, una mà innocent ha triat  la de Socorro Molina.

Socorro Molina ha estat l’afortunada a qui li ha tocat el cotxe premiat de la campanya ‘Nadal sobre rodes’ de l’Associació de Comerciants d’Olot i la plaça Mercat. Al moment, encara li costava fer-se a la idea de la seva sort. I és que a la piscina on se sortejava el cotxe hi havia unes 60.000 butlletes i la mà innocent ha triat la seva.

El sorteig s’esperava amb gran expectativa i ha suposat el colofó d’una campanya de Nadal molt positiva, tant pels comerciants d’Olot com pel Mercat. Desenes de persones s’han agrupat a la plaça del Mig per veure, amb esperança, si li tocava el gran premi. No ha estat fins al segon intent que no s’ha pogut trobar a la guanyadora.

Ara, amb les rebaixes, els comerciants ja tanquen la campanya, i esperen un millor 2016, i la plaça Mercat augura un segon any de creixement i consolidació a la nova instal·lació.

 

Notícies relacionades:
– Els comerços olotins finalitzen una campanya de Nadal similar a l’any passat, amb botigues que ja han començat a aplicar descomptes
– L’Associació de Comerciants d’Olot valora positivament l’inici de la campanya de Nadal
– L’Associació de Comerciants d’Olot i els placers del Mercat sortegen un cotxe amb la campanya de Nadal