Alberto Perea rescata la UE Olot a El Collao amb un altre doblet de gols que permet als de Rodri empatar davant l’Alcoià (2-2)

Segon empat consecutiu a dos gols de la UE Olot a domicili i segon doblet seguit del pitxitxi de l’equip, un Alberto Perea sublim que ha rescatat l’equip quan perdia 2 a 0 a El Collao. L’equip està un punt per sobre de zona perillosa. 


El Collao no era un escenari gens propici perquè la UE Olot aconseguís la seva primera victòria lluny de l’estadi en l’estrena de la segona volta. Rodri ha sortit amb tot al davant i ha pogut comptar ja amb David Bigas, que no ha estat titular però ha debutat en el segon temps.

En una primera meitat de domini altern i sense massa ocasions al principi, l’Alcoià s’ha avançat gràcies a un gran gol de Cortell, amb un bona rosca, abans de la mitja hora de joc. A partir de l’1 a 0 l’Olot ha gaudit dels seus millors minuts sobre la gespa i ha merescut l’empat amb bones ocasions de Perea i Sana, però el porter Marc Martínez i la poca punteria han condemnat els de Rodri a marxar a vestidors amb derrota.

A més, el segon temps ha començat molt malament, amb un gol de Julio De Dios quan només havien transcorregut 2 minuts de la represa. El segon gol ha fet molt mal als garrotxins, però els visitants no s’han rendit i tot i la pressió d’El Collao i el resultat advers, un penal sobre Rojas ha estat el detonant de la reacció olotina. Alberto Perea, amo i senyor de la pilota aturada a l’equip, ha fallat la pena màxima, però ha recollit el refús i ha posat el 2 a 1 al marcador.

Escurçades les distàncies, només l’Olot ha merescut el gol i ha dominat en un estadi històric i complicat, però ni amb l’entrada de Marcel ni amb les bones ocasions han pogut empatar. Els de Palop s’han defensat bé fins a tres minuts pel final, quan una genialitat de falta directa d’un fantàstic Alberto Perea ha posat justícia en el marcador. Salvador de la UE Olot per segona setmana consecutiva, el manxec ha lliurat un punt a domicili al seu equip quan tot semblava perdut.

Amb aquest empat i amb la visita del líder Vila-real en l’horitzó, l’Olot de Rodri se situa un punt per sobre de la zona de perill.

Perea no aclareix el seu futur                                 

“Aquí estic bé i si em quedo, perfecte. Si marxo, ja veurem què passa…”. D’aquesta manera el millor futbolista de l’Olot, que acaba contracte aquest mes de gener, no aclareix si acabarà la temporada o no a la UE Olot.

Perea està sospesant diverses ofertes després que des de l’estiu hagi mostrat la seva millor versió a l’Olot, on s’ha retrobat com a futbolista. El tècnic dels olotins, Rodri, espera que “el jugador valori el que tenim aquí. Xuta els penals, les faltes, porta 9 gols i se sent important”.

 

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot comença la segona volta a Alcoi mentre busca millorar a domicili
– La Unió Esportiva Olot fitxa el lateral esquerre David Bigas, del Girona FC
– La Unió Esportiva Olot fa un mal partit a Bunyol i només un gol al límit de Perea el salva de la derrota davant l’Atlètic Llevant (2-2)