ANC i Òmnium Garrotxa celebren conjuntament la investidura de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat

Si desenes de persones es van concentrar espontàniament aquest dissabte al vespre davant l’Ajuntament d’Olot per celebrar l’acord entre Junts pel Sí i la CUP, avui la reunió s’ha repetit de manera més formal a la seu d’Òmnium Garrotxa. Ha estat en presència de nombrosos membres polítics del món local i del teixit associatiu independentista de la ciutat.

Desenes de persones s’han reunit a la seu d’Òmnium Cultural a Olot per seguir el tram final de la investidura del nou president de la Generalitat i celebrar l’inici de la legislatura. Bona part dels assistents a l’acte han estat membres del món polític i associatiu olotí. La intenció era mostrar unitat, i hi han insistit de la mateixa manera Josep Ferrés i Núria Torras, coordinador i presidenta de l’ANC i Òmnium Garrotxa respectivament.

Al seguiment de la investidura de Puigdemont hi han assistit diversos regidors i alcaldes de la comarca: Josep Berga, Mireia Tresserras, Pere Vila… entre altres s’hi han deixat veure, mostrant la diversitat en la unitat independentista de la comarca: CUP, Esquerra, Convergència i també Demòcrates de Catalunya. A més, s’ha fet la lectura d’un manifest conjunt elaborat entre les seccions locals de l’ANC i Òmnium, en les quals s’ha mostrat la satisfacció per l’arrencada del procés.

 

Notícies relacionades:
– Concentració espontània davant l’Ajuntament d’Olot per celebrar l’acord entre Junts pel Sí i la CUP
– Artur Mas fa “un pas al costat” i renuncia a la presidència de la Generalitat de Catalunya
– Artur Mas proposa Carles Puigdemont (CDC) com a candidat a la presidència de la Generalitat per desencallar l’acord entre Junts pel Sí i la CUP