El CV Olot es troba un gran CV Arenys al davant, cau a la pista Jordi Mora i comença el 2016 amb mal peu (1-3)

L’equip de Miquel Roca acaba una grandiosa primera volta amb derrota davant del quart classificat, l’Arenys, que va fer un gran partit aquest dissabte al pavelló olotí. En un matx igualat en els tres primers sets els garrotxins van merèixer qualcom més però es van adormir en el darrer periode. 

El primer equip del CV Olot encarava la primera jornada del 2016 amb opcions de guanyar i seguir en una posició de privilegi a la taula. El rival, l’Arenys, quart classificat, arribava a Olot a plantar cara i endur-se el triomf, i ja des del primer set va mostrar la seva qualitat.

Els homes de Miquel Roca van encaixar el 0 a 1 lluitant cada punt, i en el segon set van mostrar totes les seves armes. En un final apassionant, els olotins semblaven haver capgirat la truita aconseguint la igualada amb un vòlei intens i aprofitant una desconnexió evident del rival. El tercer set seria més decisiu que mai, i en un altre final trepidant, aquesta vegada el premi va ser per als visitants, que no es van deixar remuntar i van aconseguir el segon punt amb un parcial de 23 a 25.

La igualtat de l’encontre i el gran partit fèien preveure un resultat ajustat, però el cert és que en el quart set l’Olot no va estar gens encertat, i es va rendir davant la dinàmica d’un Arenys que va desenvolupar el millor tram de tot el partit el el moment decisiu. Tot i el bon final de set i la fe dels garrotxins, el mal inici va ser decisiu i l’Arenys va evitar sorpreses marxant fins a 10 punts de diferència.

Mal resultat, doncs, per a l’Olot, en un autèntic duel entre candidats a ser a la part més alta de la taula. D’aquesta manera el primer equip tanca la primera volta de lliga com a tercer classificat a la 1a Nacional, una meritòria posició.

x