La garrotxina Clara Sánchez-Castro porta a casa les cançons del seu segon disc ‘Molt clara’

La garrotxina Clara Sánchez-Castro ha presentat aquest dissabte al vespre el seu nou treball, ‘Molt clara’, a la sala El Torin. El concert que ha atret més de dues-centes persones i que ha fet veure les dues cares de la cantant: la més calmada i la més atrevida.

‘Molt clara’ és el nou treball de la garrotxina Clara Sánchez-Castro. Periodista polifacètica, ha portat porta les seves creacions a casa, per mostrar al públic la seva evolució musical, que combina les cançons calmades i les havaneres amb l’atreviment.

En aquest concert especial, Sánchez-Castro ha comptat amb la presència de músics que han col•laborat amb ella, com un quartet de corda, el raper Saiko o Miquel Abras. També la seva filla ha pujat a l’escenari per cantar, com ja fa en el disc. A més, Clara Sánchez-Castro no es queda quieta: a més de voler seguir amb molts concerts del ‘Molt Clara’, ja pensa en projectes en un futur immediat, per seguir explorant la seva capacitat com a música, aquest cop, en el camp de les havaneres.

Deixa un comentari