Més de 400 persones participen a la vuitena Marxa Nadalenca

Olot ha viscut aquest diumenge la vuitena edició de la Marxa Nadalenca; David Gubau i Paula Planella han arribat en primera posició, tot i que la marxa no és competitiva. No han faltat les típiques disfresses per donar un toc nadalenc l’esdeveniment.

Fins a 420 persones han pres aquest diumenge la sortida de la Marxa Nadalenca, que aquest 2016 complia la seva vuitena edició. D’aquests, 300 ho feien o bé caminant, o corrent, i els 120 restants feien el recorregut adaptat per a gent gran. L’organització es mostra satisfeta de la diada.

Tot i no ser una marxa competitiva, el primer a entrar a la meta dels que feien la marxa corrents ha estat David Gubau, que ha recorregut els gairebé vuit quilòmetres en menys de mitja hora. La primera noia ha estat l’olotina Paula Planella. Però si algú destacava més que ningú, eren tots els participants disfressats amb motius nadalencs. La marxa ha conclòs amb un concert de la cantautora Roser Rubió.

 

Notícies relacionades:
– La majoria d’inscripcions a la Marxa Nadalenca d’Olot es registraran en les últimes hores
– Ja estan obertes les inscripcions per la 8a Marxa Nadalenca d’Olot, que es celebrarà el 10 de gener
– Al voltant de 500 persones participen a la 7a Marxa Nadalenca d’Olot