Un ferit en un atropellament a l’avinguda Santa Coloma d’Olot

Un home d’uns 70 anys ha resultat ferit a causa d’un atropellament a l’avinguda Santa Coloma d’Olot, a l’alçada de la plaça de l’Illa de Pasqua, aquest diumenge a la tarda. Possiblement la víctima no hauria creuat pel pas de vianants habilitat a la zona i el vehicle, que anava a velocitat reduïda, l’hauria atropellat. A conseqüència d’això, l’home ha sofert una contusió al cap, però en cap moment ha perdut el coneixement i se l’ha traslladat a l’Hospital Josep Trueta de Girona per mantenir-lo en observació. Els fets han tingut lloc poc més tard de les 16h de la tarda i fins a l’indret de l’accident s’hi han desplaçat tres vehicles de la Policia Municipal, dues ambulàncies del SEM i una dotació de Bombers, que no ha actuat.
ACCIDENT STA COLOMA