Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot: “Seguiré implicant-me al màxim amb l’AMI però no tinc una voluntat excessiva per presidir-la”

L’alcalde d’Olot i vicepresident de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep Maria Corominas, ha estat al plató de Les Notícies d’OLOT TELEVISIÓ aquest dilluns per valorar la investidura de Carles Puigdemont com a nou president de la Generalitat de Catalunya. Corominas ha valorat molt positivament la investidura, ja que desencalla una situació que, si no s’arribava a un acord, portava a unes noves eleccions, i perquè considera Puigdemont, amb qui ha compartit l’executiva de l’AMI, com una persona “molt vàlida i molt preparada” per assumir la presidència de la Generalitat.

Sobre el paper que el món local ha de tenir en aquest nou pas del procés sobiranista, Josep Maria Corominas creu que ha de seguir en la línia que ha portat fins ara, que és “acostar l’opinió de la ciutadania al Govern per fer possible la plena sobirania del país”. Preguntat sobre si assumirà la presidència de l’AMI, ara que Carles Puigdemont ha assumit la presidència de la Generalitat, l’alcalde d’Olot assegura que seguirà col·laborant i implicant-se al màxim amb tot el que li demani l’AMI, però que no té una “voluntat excessiva” per incorporar-se a la presidència. Corominas ha explicat que a partir d’ara l’executiva de l’entitat elegirà un candidat de consens que serà posat a votació a l’assemblea de l’associació. En els mateixos termes s’ha expressat l’alcalde quan ha estat preguntat sobre si acceptaria un càrrec a CDC en cas que el partit li demani. La formació ha de començar un procés de regeneració. El batlle d’Olot considera que ja té moltes responsabilitats i, per tant, molta feina que vol fer “ben feta”. Actualment Corominas és el màxim responsable del Dipsalut a la Diputació de Girona.

 

Notícies relacionades:
– Carles Puigdemont ha renunciat a l’alcaldia de Girona en un ple extraordinari
– El gironí Carles Puigdemont és investit 130è president de la Generalitat amb els 62 vots de Junts pel Sí i 8 de la CUP
– ANC i Òmnium Garrotxa celebren conjuntament la investidura de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat

 

x