L’empresari Josep Sagués és el nou president del CPA Olot en substitució de Joan Fàbrega

Josep Sagués és al club des de fa 4 anys i des d’aquest 2016 lidera un projecte continuista. No hi haurà grans canvis dins l’organigrama del club.

Joan Fàbrega ha anunciat que no segueix com a president del CPA Olot i segons ha pogut saber OLOT TELEVISIÓ, des d’aquest gener la junta és encapçalada per Josep Sagués (a la foto, cinquè començant per l’esquerra).

Sagués és al club des de fa 4 anys, i té la seva filla patinant, com la majoria dels membres de la directiva. Fàbrega deixa el càrrec voluntàriament després de 4 anys, ja que la seva filla ja ha abandonat el club i sol ser el procés habitual també en els pares que s’impliquen en la junta directiva un cop ja no hi tenen lligams familiars.

Segons informa el CPA Olot, el passat 29 de desembre es va celebrar l’assemblea anual de l’entitat. Després de l’aprovació de la trajectòria esportiva i dels comptes econòmics, es va tancar l’etapa presidida per Joan Fàbrega, que va fer un emotiu discurs de comiat als membres de la junta agraint a tots els que li havien fet costat durant aquests darrers quatre anys. L’actual junta queda constituïda amb els membres continuistes, que són Teresa Lario, Maria Àngels Vilarrasa, Araceli Sánchez, Glòria Herrero, Blai Jiménez i Cesc Lluch, juntament amb les noves incorporacions, Rosa Massegur, Susagna Serra, Josep Fusté i Santi Ferrés. La nova junta s’ha fixat l’objectiu de mantenir el club amb una bona situació econòmica, dinàmic i transparent.

La directiva, formada fins ara per 10 membres, passarà a tenir-ne 11, i 5 dels actuals integrants de la junta abandonaran el càrrec i deixaran pas a noves incorporacions. La nova junta, doncs, està formada per Josep Sagués, a la presidència, els vicepresidents són Araceli Sánchez, Josep Fusté i Blai Jiménez; Rosa Massegur és la secretària, Susgna Serra la tresorera i Maria Àngels Vilarrasa, Glòria Herrero, Teresa Lario, Francesch Lluch i Santi Ferrés els vocals.

A partir d’aquest dissabte a partir de les 18:00h serà presentada la nova junta abans de conèixer el nou ball de les patinadores de Ricard Planiol i Ester Fàbrega al pavelló olotí.

 

Notícies relacionades:
– El president del CPA Olot, Joan Fàbrega, deixa la porta oberta a un relleu a la junta i la presidència del club
– Les patinadores del CPA Olot reben una calorosa i emocionant acollida a l’Ajuntament de la ciutat
– El CPA Olot afegeix el Mundial de Cali (Colòmbia) al seu espectacular palmarès i assoleix el seu novè títol mundial amb una gran execució de la coreografia ‘Sobreviure’

x