Les televisions de La Xarxa, entre elles Olot Televisió, van ser el referent de proximitat de la investidura del nou president de la Generalitat

La investidura del nou president de la Generalitat la van poder seguir a través del programa especial que els vam oferir des d’Olot Televisió. Des de dos quarts de cinc de la tarda i al llarg de gairebé sis hores de directe, les televisions de proximitat vam treballar de manera conjunta per explicar aquest moment transcendental del país gràcies a la plataforma de La Xarxa de Comunicació Local. Ho vam fer des d’una òptica local, seguint el ple i oferint constantment entrevistes amb alcaldes, regidors, els presidents de les diputacions provincials i diputats al Parlament. El programa especial va comptar amb la participació de diferents contertulians que van analitzar la sessió plenària i es va combinar amb les connexions al Parlament de Catalunya, oferint en directe el ple. En alguns moments de la tarda l’etiqueta ‘#investiduraEnXarxa’ va arribar a ser trending tòpic nacional.


Especial nou president Rosó
Especial nou president Mònica

x