L’home que va ser atropellat aquest diumenge a Olot està ingressat a la UCI del Trueta en estat crític i pronòstic reservat

L’home de 70 anys que va ser atropellat aquest diumenge a l’Avinguda Santa Coloma d’Olot està ingressat a la UCI de l’Hospital Josep Trueta amb estat molt crític i pronòstic reservat. Els fets, van succeir poc després de les 4 de la tarda d’ahir a l’alçada de l’Illa de Pasqua de l’Avinguda Santa Coloma d’Olot. Presumptament l’home no va creuar pel pas de vianants habilitat actualment a la zona i va ser atropellat per un vehicle. A conseqüència de l’atropellament, la víctima va patir una contusió al cap, però en cap moment va perdre el coneixement i se’l va traslladar a l’Hospital Josep Trueta de Girona on està ingressat a la Unitat de Cures Intensives. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar  tres vehicles de la Policia Municipal, dues ambulàncies del SEM i una dotació de Bombers, que no va haver d’actuar.


Notícies relacionades:
– Un ferit en un atropellament a l’avinguda Santa Coloma d’Olot

x