Una veïna d’Olot perd la vida en un accident de trànsit a Amer

Una dona, de 51 anys i veïna d’Olot, ha mort aquest dilluns a la tarda en un accident de trànsit a Amer, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Els cossos d’emergències han rebut l’avís dels fets a les 15.39h. Per causes que s’investiguen, el vehicle que conduïa la víctima i única ocupant ha sortit de la via al quilòmetre 49 de la carretera C-63. En la sortida de via l’automòbil ha bolcat. Un helicòpter i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), dues dotacions dels Bombers i quatre dels Mossos d’Esquadra han actuat al lloc dels fets. Ha calgut tallar la via en ambdós sentits de la marxa.


Notícies relacionades:
– L’home que va ser atropellat aquest diumenge a Olot està ingressat a la UCI del Trueta en estat crític i pronòstic reservat

x