Ventades de més de 85Km/h a la Garrotxa que no han deixat incidències destacables

L’episodi de vent de les darreres 24h ha deixat ratxes de fins a 90Km per hora a Sant Feliu de Pallerols o 89 a Olot. Segons les dades de protecció civil, la Garrotxa ha estat la novena comarca més afectada en nombre d’incidències del país per aquest breu episodi. La Selva, el Pla de l’Estany, l’Alt Empordà i el Gironès es troben també, entre les 10 comarques més afectades de Catalunya. Els danys a la Garrotxa han estat pocs i tots ells materials. Entre les incidències detectades més destacables hi ha el despreniment de teules d’un edifici, ahir al matí, a la travessera de Les Presses, que va requerir l’actuació de dues dotacions de bombers i dels Mossos d’Esquadra. Al Mallol, també ahir al matí, la policia catalana va retirar un objecte que obstaculitzava la via, mentre que aquesta matinada a Castellfollit de la Roca, els Bombers de la Generalitat han actuat en una façana de la Plaça dels Gegants. A Santa Pau, també, es va requerir l’actuació dels cossos de seguretat per retirar un arbre que havia caigut sobre un cablejat elèctric. A Olot, la Brigada Municipal ha detectat dues incidències destacables. Aquest matí ha retirat un arbre que havia caigut al damunt d’un vehicle al Passatge Sant Bernat. Un altre arbre ha caigut al riu Fluvià, a l’alçada del Pont de Ferro, sobre una torre telefònica. En aquest cas, la Brigada Municipal no ha pogut actuari ja que és tracta d’una zona de titularitat de l’Agència Catalana de l’Aigua.

Deixa un comentari