L’alcalde de Montblanc, Pep Andreu, ha assumit provisionalment la presidència de l’AMI

L’alcalde de Montblanc, Pep Andreu, assumeix a partir d’aquest dilluns i, de forma provisional, la presidència de l’Associació de Municipis per a la Independència (AMI), en substitució de l’actual president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Segons els estatuts de l’entitat, en aplicació de l’article 22.3, en cas de vacant la presidència de l’AMI recau provisionalment en el vicepresident primer que, des del passat mes de juliol, és l’alcalde de Montblanc. Andreu convocarà el consell directiu de l’Associació, el pròxim 26 de gener, amb l’únic objectiu d’escollir nou president de forma provisional fins que la següent Assemblea general el ratifiqui o designi un altre.

El fins ara president de l’AMI, Carles Puigdemont, deixa de ser-ho de manera automàtica des del moment que renuncia a l’alcaldia de Girona, com ha fet aquest dilluns. Segons els estatuts de l’AMI, a partir d’aquell moment, deixa d’ostentar tots els seus càrrecs dins l’associació, entre ells el de president. Pep Andreu, alcalde de Montblanc, va ser escollit vicepresident primer de l’AMI el passat 17 de juliol en la darrera assemblea general de l’entitat que es va celebrar a Valls. El nomenament d’Andreu ha estat signat pel secretari de l’AMI, Joan Rabasseda, alcalde d’Arenys de Munt, aquest mateix dilluns.

Notícies relacionades:
– Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot: “Seguiré implicant-me al màxim amb l’AMI però no tinc una voluntat excessiva per presidir-la”
– Josep Maria Corominas repetirà com a vicepresident de l’Associació de Municipis per la Indepenència (AMI), que serà presidida per l’alcalde de Girona Carles Puigdemont

x