L’Olot rebria compensació econòmica si Perea decideix fitxar per un club de categoria superior després del 15 de gener

L’Olot té lligada la renovació del davanter Alberto Perea fins a finals de temporada, sempre i quan no arribi una oferta d’un club de categoria superior fins el 30 de gener. Si aquesta oferta arriba abans del dia 15, Perea marxaria de forma gratuïta.


L’afició de la Unió Esportiva Olot està pendent de la continuïtat del seu jugador de referència: Alberto Perea. El manxec s’ha convertit en l’estrella de la plantilla de Rodri per les possibilitats que ofereix el seu joc, i els seus 9 gols han estat vitals per mantenir els olotins fora del descens. Per això la seva renovació s’ha convertit en prioritària pel club, quatre mesos després de l’arribada del futbolista. La relació entre Perea i l’Olot era fins a finals del mercat d’hivern, a 31 de gener. La Unió Esportiva Olot confirma que ja ha lligat la continuïtat del jugador fins al 30 de juny, a finals de temporada. Tot i això, es manté l’acord establert amb Perea en el moment de la seva contractació: si arriba una oferta d’un equip de categoria superior a la Segona Divisió B abans d’acabar el mes, l’Olot haurà de facilitar la seva marxa. Per tal d’evitar maldecaps amb els terminis del mercat d’hivern, el club garrotxí s’ha assegurat una altra clàusula amb Perea: si el manxec marxa a Segona A o Primera Divisió després del 15 de gener, el club que el fitxi haurà de pagar un import econòmic a l’Olot, una quantitat que no s’ha fet pública. Amb aquest preu, la junta presidida per Joan Agustí podria afrontar la incorporació d’un nou davanter. Així doncs, caldrà veure què passa amb el jugador aquesta setmana, determinant pel futur del manxec a la Garrotxa. I malgrat que hi hagi interès d’equips com el Huesca o l’Albacete de Segona A, tant l’equip tècnic, com la plantilla i sobretot l’afició garrotxina esperen que Perea acabi la lliga a les files de l’Olot.

 

Notícies relacionades:
– Alberto Perea rescata la UE Olot a El Collao amb un altre doblet de gols que permet als de Rodri empatar davant l’Alcoià (2-2)
– La Unió Esportiva Olot comença la segona volta a Alcoi mentre busca millorar a domicili
– La Unió Esportiva Olot fitxa el lateral esquerre David Bigas, del Girona FC

Deixa un comentari