Mor l’home de 70 anys que diumenge va ser atropellat a l’Avinguda Santa Coloma d’Olot

Aquest matí ha mort l’home, de 70 anys, que diumenge va ser atropellat a l’Avinguda Santa Coloma d’Olot. Des de l’accident, aquest veí olotí havia estat ingressat a la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital Josep Trueta de Girona en estat molt crític i pronòstic reservat. Presumptament, la víctima no va creuar pel pas de vianants habilitat a la zona i va ser envestida per un vehicle que circulava a velocitat reduïda. Pel que fa al nen de 12 anys de Caldes de Malavella que el passat 30 de desembre va precipitar-se accidentalment per uns 100 metres de desnivell al Puigsacalm, ja ha estat donat d’alta.

Notícies relacionades:
– L’home que va ser atropellat aquest diumenge a Olot està ingressat a la UCI del Trueta en estat crític i pronòstic reservat
– El menor que va caure per un precipici al Puigsacalm evoluciona favorablement a la UCI pediàtrica de l’Hosptial Josep Trueta

x