Silvia Abdela és l’autora del cartell del Carnaval d’Olot 2016, que es donarà a conèixer durant la presentació de l’acte el 23 de gener

Com cada any el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot ha encarregat a un artista, il·lustrador o fotògraf local la creació del cartell del Carnaval i aquest any l’artista escollida ha estat la dissenyadora gràfica olotina Silvia Abdela. El Carnaval d’Olot 2016, que es celebrarà a mitjans de febrer, es presentarà el proper dissabte 23 de gener i serà llavors quan es descobrirà l’obra de Silvia Abdela, que des de l’entitat defineixen com una imatge trencadora i provocativa, ben diferent dels cartells d’anys anteriors. Abdela ja havia dissenyat alguns cartells d’esdeveniments locals, com el dels Premis Joves Emprenedors de la Garrotxa 2014.


Notícies relacionades:
– La Santjoanenca s’emporta el primer premi de carrosses del Carnaval d’Olot per segon any consecutiu
– Els Gínjols d’en Bas guanyen el primer premi de la modalitat de comparses del Carnaval d’Olot, per primera vegada a la seva història
– El Carnaval d’Olot 2015 es presenta a la Sala El Torín amb nous reis i noves iniciatives

x