Dues persones ferides de gravetat en un incendi en un pis del carrer Major de Besalú

Dues persones han patit ferides de gravetat en un incendi en un pis de Besalú, segons informen els Bombers de la Generalitat. El cos d’emergències ha rebut l’avís uns minuts abans de les quatre de la tarda (15.53) que hi havia un incendi en un pis del carrer Major de la població.

Fins als lloc dels fets s’han desplaçat fins a quatre dotacions dels Bombers que poca estona després, a les 16.12, donaven el foc per apagat. Segons el comunicat del cos l’incendi ha cremat una estufa de llenya i ha afectat una porta. Un home i una dona han resultat ferits de gravetat i han estat traslladats amb dos helicòpters del SEM a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. L’home ha patit cremades a les extremitats i a la via respiratòria i, la dona, cremades entre el 80% i el 90% del cos.

Fins al lloc dels fets també s’hi han desplaçat dues ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques i cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, entre les quals la Unitat Judicial que investigarà ara les causes que han pogut provocar el foc.

Deixa un comentari