L’olotí Lluís Juncà es postula com a director de l’oficina de la nova vicepresidència de la Generalitat

En vist que el president d’Esquerra Republcana de Catalunya, Oriol Junqueras, serà vicepresident del nou Govern de la Generalitat i serà responsable d’una de les grans àrees en les que s’estructurarà el nou executiu. Durant aquesta setmana, també, es negocia la creació d’una oficina de vicepresidència per Oriol Junqueras. Qui està cridat a assumir la direcció d’aquesta oficina és l’olotí Lluís Juncà, qui ha estat cap de gabinet de Junqueras des de la seva elecció com a president d’Esquerra, l’octubre del 2011.

Entrevistat a Les Notícies d’OLOT TELEVISIÓ, Lluís Juncà ha assegurat que no té intenció de renunciar al seu càrrec de regidor d’Esquerra a l’Ajuntament d’Olot ara que assumirà noves responsabilitats al Govern de la Generalitat. Juncà ha explicat que vol continuar sempre i quan la feina del dia a dia li ho permeti.

 

Notícies relacionades:
– El nou govern de la Generalitat s’estructurarà en tres grans àrees: una d’econòmica, una de social i una d’exteriors i relacions internacionals
– Carles Puigdemont pren possessió com a president de la Generalitat sense referències al rei ni a la constitució