Un 72% de les pimes industrials catalanes preveuen augmentar les vendes durant el 2016

Un 72,3% de les petites i mitjanes empreses industrials catalanes preveu incrementar les vendes durant aquest 2016. Un terç estima que també augmentarà la seva plantilla. Són les conclusions de l’estudi que ha realitzat l’observatori de la PIMEC i que es va presentar ahir a Barcelona. Per realitzar-lo s’han fet 400 entrevistes telefòniques en un univers d’empreses amb assalariats amb un màxim de 250 treballadors en l’àmbit geogràfic de Catalunya. En la presentació d’aquest estudi, el president de la PIMEC, Josep González, va valorar “positivament” la formació d’un nou Govern a Catalunya, ja que l’absència durant massa temps d’un executiu pot tenir “conseqüències” negatives.

Notícies relacionades:
– La PIMEC de Catalunya i Girona i l’empresa Wattia Innova es mostren en contra del Reial Decret que regula l’autoconsum d’energia