La pel·lícula gravada a Santa Pau ‘El Pregón’ s’estrenarà el proper 18 de març

La pel·lícula ‘El Pregón’ ja té data d’estrena. A partir del 18 de març el públic podrà veure aquesta pel·lícula, protagonitzada per Andreu Buenafuente i Berto Romero i que es va gravar a Santa Pau el passat setembre. Ho va anunciar aquest dimecres la productora Atresmedia Cine. Més de 400 garrotxins van formar part del càsting per a participar en aquesta comèdia, dirigida per Dani de la Orden. ‘El Pregón’ narra el retorn de dos germans al seu poble natal per fer el pregó de la Festa Major, després d’haver estat estrelles de la música electrònica dels anys noranta i haver caigut posteriorment en desgràcia.


Notícies relacionades:
– L’equip de ‘El Pregón’ elogia la bona predisposició dels figurants garrotxins
– El rodatge d’El Pregón, de Buenafuente i Berto Romero, té un impacte positiu en l’economia de Santa Pau
– Més de 400 persones participen al càsting per fer d’extra a la pel·lícula ‘El Pregón’, que es gravarà a Santa Pau

x