L’Olot perd el davanter Alberto Perea i un punt per alineació indeguda al camp del Llevant B

L’Olot viu una de les seves pitjors setmanes de la temporada. Per una banda, es confirma que Perea marxarà del club: el seu destí serà el Barça B, que compensarà l’Olot per fitxar el davanter manxec. D’altra banda, els de Rodri tornen a estar empatats amb els equips que ocupen zona de descens, després que la Federació els tragués un punt per alineació indeguda en el partit contra l’Atlètic Llevant, i que va acabar amb empat a 2.


Les desgràcies mai arriben soles. Aquesta coneguda dita serveix per descriure el moment actual de la Unió Esportiva Olot, que probablement viu els pitjors dies de la temporada, previs a un dels partits més importants de l’any. L’Olot afrontarà el partit contra el líder Vila-real B empatat amb els equips que ocupen plaça de descens. I és que aquest dimecres va perdre el punt aconseguit en l’empat a dos contra l’Atlètic Llevant, per alineació indeguda. El delegat es va equivocar i va fer inscriure a l’acta del partit a Isma Traoré, que no estava convocat, per Djack Traoré, que va sortir a l’inici del partit però no constava a cap document federatiu. L’Olot, que també ha de pagar una multa de 1.000 euros, va presentar una al·legació per no perdre el punt, però segons el club no es recorrerà la decisió final del comitè de competició.

D’altra banda, l’Olot ja no disposarà d’Alberto Perea en el partit de diumenge: el davanter manxec serà traspassat al Barça B les properes hores, i només falta determinar la compensació del filial blaugrana a l’Olot pel traspàs, a l’espera del resultat positiu de les proves mèdiques al jugador. Per a Rodri és una baixa sensible per tot el que aporta. Segons la direcció esportiva de la Unió Esportiva Olot, es vol incorporar entre dos i tres futbolistes per suplir la baixa de Perea.

 

Notícies relacionades:
– Alberto Perea rescata la UE Olot a El Collao amb un altre doblet de gols que permet als de Rodri empatar davant l’Alcoià (2-2)
– La Unió Esportiva Olot fitxa el lateral esquerre David Bigas, del Girona FC
– La Unió Esportiva Olot fa un mal partit a Bunyol i només un gol al límit de Perea el salva de la derrota davant l’Atlètic Llevant (2-2)

Deixa un comentari