La UE Olot espera el Vilarreal sense Perea en un partit on l’antic ‘killer’ de l’equip, Carlos, torna com a rival

La Unió Esportiva Olot rep aquest diumenge a l’Estadi Municipal de la capital de la Garrotxa el Vilarreal B en un partit que es jugarà a les 4 de la tarda. Ahir l’equip va entrenar-se sense Perea, que va ser presentat com a nou jugador del Barça B. L’equip encara el partit contra el líder amb ganes de demostrar que no l’afecta ni la marxa del manxec ni la mala notícia que ha els ha arribat del comitè de competició: la pèrdua per sanció d’un punt que l’Olot va guanyar al camp contra l’Atlètic Llevant.

La Unió Esportiva Olot afronta aquest diumenge el partit contra el líder de la categoria, el Vilarreal B, sense Perea, traspassat al Barça B, i amb un punt menys a causa de la sanció que el comitè de competició els va imposar per alineació indeguda al partit contra l’Atlètic Llevant, un error humà del delegat, que va inscriure a l’acta del partit a Isma Traoré en comptes de Djack Traoré i que després del partit va donar conformitat i va validar l’acta. La sanció torna a acostar el club olotí a la part més baixa de la classificació. El club admet l’error però al·lega que els dos jugadors que van generar la confusió tenen llicència en vigor i no comptaven amb cap impediment per poder disputar el partit. La consigna de Rodri per al partit de diumenge és clara: oblidar les males notícies de la setmana i centrar-se exclusivament en l’aspecte esportiu.
Al partit contra el Vilarreal B els tocarà enfrontar-se a Carlos Martínez, el killer de l’Olot la passada temporada, que torna a l’Estadi Municipal com a rival. La Unió Esportiva Olot vol demostrar en aquest proper partit davant la seva afició que pot superar la marxa de Perea a l’espera dels reforços que vinguin del mercat d’hivern, i pot plantar cara al líder de la categoria. El partit tindrà lloc aquest diumenge a les 4 de la tarda.

 

Notícies relacionades:
– L’Olot perd el davanter Alberto Perea i un punt per alineació indeguda al camp del Llevant B
– Alberto Perea rescata la UE Olot a El Collao amb un altre doblet de gols que permet als de Rodri empatar davant l’Alcoià (2-2)
– La Unió Esportiva Olot fitxa el lateral esquerre David Bigas, del Girona FC
– La Unió Esportiva Olot fa un mal partit a Bunyol i només un gol al límit de Perea el salva de la derrota davant l’Atlètic Llevant (2-2)