La xocolata exclusiva de Ferrer Xocolata es presentarà al públic després de Setmana Santa

La setmana passada els explicàvem que els xocolaters de la pastisseria Ferrer es traslladaven a París durant uns dies, per crear  la seva recepta de xocolata. Ara, ja han tornat i de les diverses combinacions creades, els en queden dues: l’elegida, serà la que posaran a la venda d’aquí a uns mesos.

Jordi Ferrer ha tornat a Olot després d’uns dies a París, on va anar amb la família amb un objectiu: crear una recepta de xocolata única, que identifiqui. En van fer quatre, per poder triar.

Els cacaus que fa servir Ferrer són de Cuba i Mèxic, i els va obtenir entre la gamma que li oferien des de Cacao Barry, en l’experiència Or Noir, que significa Or Negre en francès. Aquest ha estat un pas més per al xocolater olotí en la seu progrés laboral. Però des de França també han valorat molt positivament l’experiència

Ferrer presentarà i posarà a la venda al públic el seu or negre després de Setmana Santa, coincidint amb l’aniversari de l’obertura del seu obrador.

 

Notícies relacionades:
– La Pastisseria Ferrer crearà la seva recepta de xocolata a París

x