Marc Torra, fotògraf d’arquitectura olotí, protagonitza el reportatge de ‘La 7mana Girona’

Amb la crisi a molts professionals els ha calgut reinventar-se. Però per fer-ho no els ha fet falta canviar de feina ni rebaixar expectatives. A alguns se’ls ha acudit transformar la seva passió en una professió, i han posat una afició al servei de les seves credencials i la seva vocació. És el cas d’un constructor d’imatges, Marc Torra, que ha posat la fotografia al servei de l’arquitectura.

Un constructor d’imatges. Així es defineix Marc Torra, arquitecte i fotògraf olotí fundador de Fragments, una empresa que posa els coneixements de l’arquitectura al servei de la fotografia. De fet, quan Marc Torra va acabar de cursar els estudis d’arquitectura l’any 2000, va obrir el seu propi estudi, amb el camí ben traçat per la bona situació de la construcció en aquell moment. De feina, no n’hi faltava, però poc a poc i amb la crisi econòmica els projectes i la feina van anar a la baixa i va decidir reinventar-se, convertint la seva passió en la professió.

Construir imatges és, per a Marc Torra, una manera de posar els fonaments al seu futur, posant les seves habilitats amb la càmera de fotos al servei de la seva professió.