La galeria Arcadi Calzada exposa l’Arbre del Somriure de l’artista francesa Michèle Vert-Nibet

L’artista francesa Michèle Vert-Nibet ha presentat aquest migdia a Olot l’Arbre del Somriure a la Galeria Arcadi Calzada. Aquesta obra s’ha exposat de forma precipitada davant el tancament imminent de la galeria, però l’acte ha reunit personalitats del món polític i cultural tant de la Catalunya Nord com de la Garrotxa.

Aquesta creació de Vert-Nibet té una simbologia especial: vol mostrar la unitat de la civilització i el positivisme, enfront al que és negatiu. L’artista va començar a elaborar l’obra just després dels atemptats terroristes de París de finals de l’any passat.

L’arbre dels somriures ha començat el seu periple a Olot, envoltat de la darrera exposició de la Galeria Arcadi Calzada. Després, aquesta obra es podrà veure també a indrets tan remots com la Xina, París o Nova York.