El CPA Olot revalida el títol al campionat gironí territorial i comença amb bon peu la temporada amb el ball ‘Treu-me d’aquí’

És el 14è títol provincial consecutiu per a les olotines, que han executat la coreografia ‘Treu-me d’aqui’ exhibint un gran nivell i mostrant el seu nou treball trencador i enèrgic al públic de Fontajau. El juvenil també ha guanyat a la seva categoria amb ‘Benvinguts al Circ’. 


Al Grup A del CPA Olot no el treu ningú del lloc més al del podi. I és que la nova coreografia, ‘Treu-me d’aqui’, ha tornat a captivar Fontajau en l’estrena oficial de la temporada. Les patinadores de Ricard Planiol i Ester Fàbrega han executat el ball d’allò més bé, com ja van demostrar en l’entrenament d’ahir, tot i que lògicament falten matisos per polir en l’estrena de la competició.

Les puntuacions de les olotines han estat superiors a les d’un CPA Girona que ha sorprès i, tal i com ja va avisar en el darrer Mundial, estan ratllant un gran nivell. Fontajau ha vibrat amb el duel gironí però el CPA Olot ha tornat a alçar-se campió al provincial, que és la primera prova de nivell de la temporada. El CPA Girona ha quedat segon i el grup B del club olotí ha completat el podi, en un altre gran resultat per al CPA.

D’altra banda, l’equip juvenil ha completat una tarda rodona quedant campió en la seva categoria, amb un gran ball com és ‘Benvinguts al Circ’, pujant al lloc més alt d’un podi completat per Bescanó i Celrà.

 

Notícies relacionades:
-El CPA Olot presenta els seus balls per al 2016 al públic i deixa bocabadada l’afició amb ‘Treu-me d’aquí’, la nova perla del primer equip
– L’empresari Josep Sagués és el nou president del CPA Olot en substitució de Joan Fàbrega